rennende-kinderen - claartje kindercoachingTarieven

Kennismakingsgesprek: gratis.

Kindercoach sessie (45 à 60 minuten): 75 euro

Weerbaarheidstraining Bikkels in de dop (in groepsverband): 299 euro
Inclusief werkboek en evaluatiemomenten. De groepstraining bestaat uit 6 bijeenkomsten van 105 minuten in een groep van maximaal 6 deelnemers.

Weerbaarheidstraining Bikkels in de dop (individueel): 275 euro
Inclusief werkboek en evaluatie momenten. De individuele training bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1 uur.

Op dit moment staan geen weerbaarheidstrainingen gepland.

Alle genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW. Sessies met jonge kinderen worden nabesproken met de ouders. Deze tijd wordt niet berekend.

Als je een afspraak wil verzetten of afzeggen, geef dit alsjeblieft zo spoedig mogelijk door (tenminste 24 uur van te voren). Als je het tijdig meldt, wordt de afspraak niet in rekening gebracht.

Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel niet om mij te mailen of te bellen (06-41295701) voor meer informatie en toelichting.

Vrijblijvend kennismaken

Weet je niet zeker of kindercoaching bij jou en je kind past? Kom dan samen met je zoon of dochter langs voor een kennismakingsgesprek. Zo’n gesprek duurt ongeveer een half uur. En is gratis en vrijblijvend. Neem contact met mij op om een afspraak te plannen.

Vergoeding

Om voor een tegemoetkoming van de verzekering in aanmerking te komen, kun je zelf contact opnemen met jouw verzekeringsmaatschappij. Indien er sprake is van een Persoonsgebonden Budget, kunnen de sessies daar wellicht in opgenomen worden (www.pgb.nl voor meer informatie). Mogelijk kun je de kosten van de coaching opvoeren bij de jaarlijkse aangifte van de belastingdienst.

Weerbaarheidstraining tegen gereduceerd tarief

Bij iedere weerbaarheidstraining in groepsverband wordt 1 plek gereserveerd voor een kind, wiens ouders op dit ogenblik een inkomen op bijstandsniveau hebben. Deze plek wordt ter beschikking gesteld met 75% korting. Komt jouw kind voor deze plek in aanmerking? Laat het me weten.

To Top